Poort Sociaal

Op 17 juni hebben we een optreden gegeven tijdens het festival Poort Sociaal. Het was een prachtig zonnige dag en er was veel te doen. Op het podium waren verschillende optredens en ons programma paste daar prima tussen. Vooraf hebben we ingezongen, in de huiskamer van Remco, Birgit en Inge, die in WoonMere wonen. Wat fijn dat we daar gebruik van mochten maken!
Het is altijd leuk te zien dat bij dit soort optredens ook veel vaste fans van de koorleden komen luisteren. We hadden gekozen voor een programma met veel vrolijke liederen, maar ook enkele ballads. Zo hebben we ook ‘Wonderful world’ en ‘Streets of London’ gezongen. En hoe! Men verwacht niet dat we dit soort liedjes zo goed kunnen zingen en dan ook nog meerstemmig. Buiten optreden is niet zo eenvoudig. Vanaf het podium hebben we zelf niet goed in de gaten hoe de microfoons onze stemmen overbrengen. Maar aan het enthousiaste publiek konden we merken dat men het prima kon volgen. We kijken tevreden terug op een leuk optreden.