Optreden in ‘de Overloop’

Op 15 april mochten wij optreden in zorgcentrum De Overloop. Het publiek leefde helemaal op bij het horen van ons repertoire. Sommigen zongen hele stukken mee, vooral de Amsterdamse smartlappen lagen goed in het gehoor. Een dame deed zelfs een dansje met een van de koorleden.

Er is al te kennen gegeven dat ze ons graag weer een keer willen uitnodigen.

Voorjaarsconcert

Ons voorjaarsoptreden van 24 maart was weer een daverend succes. We hadden een uitgebreid repertoire wat Stephanie met veel verve aan elkaar praatte. Het intermezzo van Jolanda en Jeanine deed onze harten smelten. Wat hebben wij toch een veelzijdige dirigent! De taartenloterij heeft ook weer voor een aardig bedrag gezorgd, te weten: € 212,00 om zo onze clubkas te spekken.

Nieuwjaarsdisco Het Talentenpalet

Op 18 januari was het eindelijk zover: de Nieuwjaarsdisco! Na weken van voorbereidingen van de Feestcommissie over de invulling en taakverdeling was het moment daar. Bij binnenkomst werden wij verrast door de toepasselijke aankleding in discostijl; Ym, Inge en DJ Mental Theo hadden flink uitgepakt. Een caleidoscoop van lichtjes kleurde het plafond en de kubus met sfeerlicht maakte het geheel af. En toen arriveerden de eerste koorleden, ze hadden de opdracht goed uitgevoerd. In de uitnodiging stond: dresscode over the top! De een zag er nog feestelijker uit dan de ander: Lia in regenboogpak, Louis totall hard core disco, Elvis Bordes was uit het graf herrezen, Wil zag sterretjes evenals Marjan, Fay was in glittermini, Max had een gouden randje, afijn, teveel om op te noemen, de foto’s op de fotopagina spreken voor zich…

Hoogtepunt van de avond was de karaoke-wedstrijd. We hadden een heuse jury die de acts professioneel beoordeelde. Er werd gedanst en gezonden of ons leven ervan afhing. Maar de groep ‘The Tissues’ wist de jury zo te bespelen met een sentimentele uitvoering van ‘Ik verscheurde je foto’ dat de andere drie groepen geen schijn van kans hadden. Zij gingen er dan ook vandoor met de wisselbeker. Daarna was er een afterparty waarbij een ieder zijn discomoves kon showen, onder het genot van een hapje en een drankje. Om half 11 sloten de diehards af met nog een laatste discostamper, en met de woorden:

Dit kan alleen met het leukste koor van Almere!

Kerstliedjes op de Boerenmarkt

Op zaterdag 23 kunt u helemaal in Kerstsfeer uw boodschappen doen op de biologische Boerenmarkt van de Stadsboerderij.

U kunt ons dan ook zien en horen, want wij zingen daar onze  kerstliedjes  om 11.00 en om  12.00 uur.

U bent allemaal van harte welkom.

http://www.stadsboerderijalmere.nl/