Kerstconcert met “Col Canto” 2023

Kerstconcert van Multiple Voices met gastkoor: het Talentenpalet
Een gezellig concert met als thema, een ouderwetse Kerst.
Aanvang concert: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Locatie: Kerkcentrum de Goede Rede

Multiple Voices, een van de koren van stichting Col Canto, laat tijdens dit concert de oude tij­den weer herleven met een traditioneel Kerst­concert. Col Canto is een gemengd koor uit Almere, onder leiding van Marke Walter.
Met het Kerstcon­cert getiteld “An old fashioned Christmas” hopen we vele mensen in de sferen te brengen zoals dat bij Kerst hoort: warm, gezellig, vredig. Even uit de dagelijkse sleur en harde nieuwsfeiten. De avond wordt helemaal in de juiste sferen gezet door het gastoptreden van het Talentenpalet, een bijzonder koor met een eigen geluid, eveneens uit Almere, onderleiding van hun dirigent Diederick Lentz.

Het Talentenpalet was al eens eerder te gast bij een optre­den van Multiple Voices en dat was een groot succes. U, als inwoner van Almere, kunt op deze avond meegenieten en bent welkom op zaterdag 16 december om 20.00 uur in de Goede Rede te Almere-Haven.
Kaarten Kosten € 12,- en zijn te bestellen via de website van stichting· Col Canto: www.stichtingcolcanto.nl