Nieuwjaarsdisco Het Talentenpalet

Op 18 januari was het eindelijk zover: de Nieuwjaarsdisco! Na weken van voorbereidingen van de Feestcommissie over de invulling en taakverdeling was het moment daar. Bij binnenkomst werden wij verrast door de toepasselijke aankleding in discostijl; Ym, Inge en DJ Mental Theo hadden flink uitgepakt. Een caleidoscoop van lichtjes kleurde het plafond en de kubus met sfeerlicht maakte het geheel af. En toen arriveerden de eerste koorleden, ze hadden de opdracht goed uitgevoerd. In de uitnodiging stond: dresscode over the top! De een zag er nog feestelijker uit dan de ander: Lia in regenboogpak, Louis totall hard core disco, Elvis Bordes was uit het graf herrezen, Wil zag sterretjes evenals Marjan, Fay was in glittermini, Max had een gouden randje, afijn, teveel om op te noemen, de foto’s op de fotopagina spreken voor zich…

Hoogtepunt van de avond was de karaoke-wedstrijd. We hadden een heuse jury die de acts professioneel beoordeelde. Er werd gedanst en gezonden of ons leven ervan afhing. Maar de groep ‘The Tissues’ wist de jury zo te bespelen met een sentimentele uitvoering van ‘Ik verscheurde je foto’ dat de andere drie groepen geen schijn van kans hadden. Zij gingen er dan ook vandoor met de wisselbeker. Daarna was er een afterparty waarbij een ieder zijn discomoves kon showen, onder het genot van een hapje en een drankje. Om half 11 sloten de diehards af met nog een laatste discostamper, en met de woorden:

Dit kan alleen met het leukste koor van Almere!