Op 2 april hebben we opgetreden in woonzorgcentrum de Toonladder. Het was voor ons de eerste keer om te zingen voor en met ouderen. Zo’n 40 bewoners (en begeleiders) hebben genoten van ons optreden. Het was leuk om te zien hoe mensen meezongen en meededen. Vooral bij liedjes als ‘Het kleine café aan de haven’ werd uit volle borst meegezongen. We hadden een vol programma van ruim vijf kwartier, met veel afwisseling. Tijdens de pauze was er leuk contact tussen de bewoners en de koorleden. Bij ‘Tulpen uit Amsterdam’ deelde een aantal van onze koorleden tulpen uit. Na het optreden kregen we complimenten en veel bewoners bedankten ons voor de fijne middag. Zelf hebben we ook genoten. We gaan proberen minimaal eenmaal per jaar een optreden te verzorgen in een woonzorgcentrum, de eerste contacten zijn al gelegd. Het is een mooie plek om onze talenten te laten horen en zien.Optreden in de